Brittiska Velvet Shakes är redo att starta upp festen med singeln World. Här bjuds det på härligt medryckande indie-elektro som i mitt tycke doftar mycket 90-tal, och det är ju ändå en fantastisk musikperiod när man kombinerar dans, indie och pop. Speciellt från Manchester som Velvet Shakes kommer.

Popmuzik Lover

Överlag är World en upplyftande poplåt med ett budskap om att älska och uppskatta människorna runt dig, hur klichéaktigt det än må vara.

”Konstigt nog kom sången faktiskt från en fras som jag råkar höra när jag var ute och gick. Jag hörde någon säga ”vandra runt i världen” och jag tänkte direkt att jag gillade det.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.