Evie Irie från Sydney i Australien är just nu aktuell med EP:n The Optimist. Från den kan du här nedan se musikvideon till sångerskans senaste singel Misfit. En låt, som titeln antyder, handlar om att helt enkelt int passa in. En känsla många tonåringar likt Evie känner. Tillsammans med låten lanserar sångerskan även sitt egna Official Misfit Scholarship i samarbete med Bold.org Ett sätt att stötta studenter som har en passion för musik och konst och som känner att de inte passar in.

Svensk Pop

Misfits är skriven av Evie tillsammans med Andy Seltzer och Casey Smith.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.