Jävlar vilken röst!
Även om Joakim Lundell är det stora namnet här, så är det Klara Almström som äger Find your way home. Otroligt uttrycksfull och stark röst måste jag säga. Allt producerat kring en flygel och sångerskans röst. Snyggt och avskalat och emotionellt.

Apple Music

Klara är en 16-årig artist som bland annat har podcasten Tonårsliv tillsammans med Adrian Macéus. Men hon satsar också stenhårt på musiken och går just nu på musikskolan Rytmus samt att hon uppträtt på bland annat RIX FM-festivalen. Så definitivt ett namn att hålla ögonen på säger jag.

Find your way home är skriven av Joakim tillsammans med Klara, Jimmy Jansson och Birk Frisk. Låten i sig är tillägnad Joakims barn och handlar om att hitta sin egen väg tillbaka till tryggheten även om det stormar kring ens person. 

Väldigt fint. Lyssna och njut.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.