Jävlar vilken röst!
Även om Joakim Lundell är det stora namnet här, så är det Klara Almström som äger Find your way home. Otroligt uttrycksfull och stark röst måste jag säga. Allt producerat kring en flygel och sångerskans röst. Snyggt och avskalat och emotionellt.

Favoriter Apple Music

Klara är en 16-årig artist som bland annat har podcasten Tonårsliv tillsammans med Adrian Macéus. Men hon satsar också stenhårt på musiken och går just nu på musikskolan Rytmus samt att hon uppträtt på bland annat RIX FM-festivalen. Så definitivt ett namn att hålla ögonen på säger jag.

Find your way home är skriven av Joakim tillsammans med Klara, Jimmy Jansson och Birk Frisk. Låten i sig är tillägnad Joakims barn och handlar om att hitta sin egen väg tillbaka till tryggheten även om det stormar kring ens person. 

Väldigt fint. Lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011