pop

Julia Viktoria – Stranger

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Under året som gått har jag imponerats av de singlar Julia Viktoria släppt. Nu är det äntligen dags för sångerskan att samla singlarna på en hel EP tillsammans med den nya låten Stranger, som även är titelspåret.

I min poddintervju med Julia (som släpps nästa torsdag) berättade sångerskan att låten kom från ett brev som hon skrev till sitt ex. Där hon skrev att hon ändå tyckte de kunde vara vänner istället för främlingar.

Sångerskan berättar:

“Jag började få en hel del flashbacks av mitt tidigare förhållande. Jag kunde inte sluta tänka och reflektera över den tid vi haft tillsammans och det vi delat. När jag funderade på allt det som varit, reflekterade jag även över tanken på att en person som man delat en del av sitt liv med helt plötsligt blivit en främling. Jag ville inte vara en främling, jag ville kunna lära känna den människan igen, i ett annat perspektiv.”

Tyvärr var exet inte så pigg på det. Så främlingar it is. Men för oss får vi en skönt medryckande poplåt med härlig puls producerad av Johannes Willinder.

Julia översatte även Strangers till svenska och den versionen finns som bonusspår på EP:n. Samma känsla i låten men helt klart alltid mer direkt när man sjunger på svenska. Så den versionen är värd att kolla in.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.