Den alltid så imponerande Klara Andén är tillbaka med ännu en singel. Spring handlar om att komma över någon. Att tillåta sig själv att göra det man känner för även om det anses destruktivt. I slutändan är det kanske just det som gör att livet känns enklare ”och man måste ju få ha lite kul under läkningsprocessen också” som Klara beskriver det hela, viket man bara kan hålla med om.

Svensk Pop Apple Music

Spring är producerad till en lekfull poplåt med lysande text och känsla. Precis det som jag alltid älskar med Klaras låtar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011