Ernest Noah släppte albumet Gold för snart ett år sedan. Nu är sångaren aktuell med singeln Similan som du kan lyssna på här nedan. En behaglig 80-talsdoftande poplåt med ändå vemodig underton som känns både retro och modern på samma gång. Allt producerat av Jon Åhlin.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

”Efter dagar med mycket oro verkar mina nya låtar fokusera mer än någonsin på tanken på en romantisk kärlek som är stark och närvarande. Jag har än en gång insett att jag är en hopplös romantiker och en sann optimist. Jag vill verkligen att Similan ska vara en upplyftande upplevelse för lyssnaren!”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.