Ernest Noah släppte albumet Gold för snart ett år sedan. Nu är sångaren aktuell med singeln Similan som du kan lyssna på här nedan. En behaglig 80-talsdoftande poplåt med ändå vemodig underton som känns både retro och modern på samma gång. Allt producerat av Jon Åhlin.

Skicka in din musik

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

”Efter dagar med mycket oro verkar mina nya låtar fokusera mer än någonsin på tanken på en romantisk kärlek som är stark och närvarande. Jag har än en gång insett att jag är en hopplös romantiker och en sann optimist. Jag vill verkligen att Similan ska vara en upplyftande upplevelse för lyssnaren!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011