Efter att ha släppt singeln 24 i våras är Patrik Jean nu aktuell med singeln Come through. Här bjuder sångaren oss på emotionell vers som blommar ut i en upplyftande och medryckande refräng. Låten i sig är Patriks reflektion på sin komma ut-process. Att han fick en del svåra stunder och mörka tider innan han kom ut på andra sidan. En plats han just nu trivs väldigt bra att vara på.

Nordiska Favoriter

Come through är skriven tillsammans med Herman Gardarfve som även producerat och låten är tagen från Patriks kommande EP Consequence som dimper ner i din streamingtjänst den 6:e November.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011