Detta var ju lite oväntat. Steps har dammat av Jenny Silvers f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a schlagerpoplåt Something in your eyes från 2011 för deras album What the Future Holds. Låten är ju liksom en Stepslåt redan från början. Dasant. Dramatisk. Übergay. Så att låten av Thomas G:son, Henrik Sethsson och Erik Bernholm skulle leta sig till Steps-studion förr eller senare var nästan oundvikligt. Men det slår mig också vilken sjukt bra låt det ändå är, och att den bara tog sig till Andra Chansen i Melodifestivalen får väl ses som att svenska folket inte är värda bättre låtar.

Nordiska Favoriter

Tur då att britterna förstår en bra poplåt när de hör den och att Steps nu blåser liv i Something in your eyes är nog en av höjdpunkterna med det annars så kassa året 2020.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011