Drömtrion ViVii är tillbaka med singeln Rendezvous. En låt som bygger på ett kärleksmöte. Det viskas flörtande kärleksord, det sprakar och rusar och pumpar i toner likt blodet hos en förälskad, det vilas under ömma sekunder för att sen tåga i ökad dynamik mot okända mål. Allt till en skönt svävande produktion signerad Anders Eckeborn och där Caroline och Emil Jonssons röster ligger som en len hand över det elektroniska och organiska arret. Perfekt höstmusik för en promenad i ett brun/rött-färgat skogslandskap tillsammans med någon du tycker om.

Popmuzik Lover Patreon
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011