Saint Djuni är en duo som består av Clifford Goilo och Rasmus Viberg. De inledde sitt samarbete i början av pandemin och har tillsammans skapat en knippe låtar, för att världen behöver upplyftande och positiva låtar. Speciellt i dessa tider.

Popmuzik Podcast

Först ut är Spaceman (Happy again). En låt som verkligen är den där positiva boosten som vi behöver. Denna handlar om att acceptera det svåra i livet och ändå vända det till något positivt. För när det är som mörkast är finns det väl inget annat att göra än att försöka se det positiva i tillvaron och ledas av det istället.

Clifford Goilo har här regisserat videon till låten som liknar ett pyjamasparty.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011