Lucca Leeloo är en musiker från Århus i Danmark. Med inspiration från 80-talet, synthpopen och främst italodisco så släpper han här debutsingeln All I ever wanted. En härligt medryckande poplåt som producerats av Italoconnection. En låt om att träffa den där speciella personen efter att ha varit nere ett tag. Den där som gör ditt blåa hjärta mer rätt igen.

Covered PSB

För oss som älskar italodisco och synthpop överlag så kommer detta bli en ny favorit i våra spellistor. Det garanterar jag dig.
Lucca Leeloo kommer släppa ännu fler singlar under året samt ett album vad det lider.


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s Favourites hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011