Crash är en musiker från USA som skapar sina låtar från sitt sovrum. Han är här aktuell med den behagliga singeln Scared of the waves. En låt om förlorad kärlek samt frustrationen över hur det hela slutade. Allt komponerat till en R&B-poplåt som borde passa de flesta. Speciellt fans av bland annat LANY och Lauv.

Apple Music Svensk Pop

I videon kan vi se Crash vid vattenbrynet verkligen sjunga ut låten i soluppgången. Väldigt effektfullt.
Låten är den tredje innan han släpper sin EP senare denna månad.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.