Ja men då var det dags för funkig disco här i bloggen. Det är Carl Leanderson och Viktor Westerberg som debuterar under namnet Tomode. Tillsammans har de skapat musik i olika konstellationer tidigare, men det var den gemensamma kärleken till funken och disco-eran som fick dem att äntligen löpa linan ut och bilda just Tomode.

Följ på Apple Music

Först ut med duon är singeln Destiny No. 20. Sköna funkiga gitarrer, analoga synthar samt en grandios flygel som slungar oss tillbaka till 70-talet. Det blir en härlig nostalgisk resa som blir första smakprovet från EP:n som landar senare i höst.

Duon berättar för bloggen:

“Vi vill skapa musik som kan vara en motvikt till den melankoli vi alla känner inför 2020-talet. Destiny No. 20 sparkar upp dörren till allt det vi älskar som mest – det är levande trummor, pulserande arpeggion, discogitarrer och en svängig bas. Det är lika mycket Good times med Chic som Sad boys med Kleerup. Förhoppningsvis tänder det en livsgnista någonstans.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.