Tomode – Destiny No. 20

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Ja men då var det dags för funkig disco här i bloggen. Det är Carl Leanderson och Viktor Westerberg som debuterar under namnet Tomode. Tillsammans har de skapat musik i olika konstellationer tidigare, men det var den gemensamma kärleken till funken och disco-eran som fick dem att äntligen löpa linan ut och bilda just Tomode.

Först ut med duon är singeln Destiny No. 20. Sköna funkiga gitarrer, analoga synthar samt en grandios flygel som slungar oss tillbaka till 70-talet. Det blir en härlig nostalgisk resa som blir första smakprovet från EP:n som landar senare i höst.

Duon berättar för bloggen:

“Vi vill skapa musik som kan vara en motvikt till den melankoli vi alla känner inför 2020-talet. Destiny No. 20 sparkar upp dörren till allt det vi älskar som mest – det är levande trummor, pulserande arpeggion, discogitarrer och en svängig bas. Det är lika mycket Good times med Chic som Sad boys med Kleerup. Förhoppningsvis tänder det en livsgnista någonstans.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.