Det är dags för Stockholmsduon NAYAD att följa upp singeln Ingen vet som de släppte i Mars. Nu är det engelska som gäller denna gång när de här släpper den softa och vemodiga singeln Don’t be mad if I don’t come along. Låten glider snyggt fram och ger en nostalgisk, ja nästan filmiskt känsla över sig. Det är snygg Lana del Rey-pop som jag tror sångerskan redan lagt in i sin spellista över låtar hon själv vill inspireras av.

Svensk Pop Apple Music

Don’t be mad if I don’t come along spelade in i Studio Bernadotte tillsammans med Swedish Red Elephant och färdigställdes i sin helhet på en hotellbar kvällen innan inspelning.

Nu har låten även fått en video som innehåller bortglömda semesterfilmer inspelade på Super-8. En video som förstärker den nostalgiska känslan i låten och gör det hela ännu vackrare.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011