Ja men då var det dags för electropop från Italien. Stellar wind ger oss filmisk produktion och med en skön domedagskänsla över sig tack vare rösten som läser upp texten. Låten i sig är inspirerad av Ed Snowden och med låten vill Zero Call visa att vi alla är sammankopplade av algoritmer som löper igenom våra dagliga liv och som kan kopplas till våra liv IRL. Något som gör oss slavar under tekniken.

Favoriter Apple Music

Jag skulle säga att det är lite Tron Legacy över produktionen, och det är ju i min bok väldigt bra. Missa heller inte remixarna på låten – de är ace.


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s Favourites hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011