pop

Premiär: Melanie Wehbe – Nothing

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det var inte så länge sedan som Melanie Wehbe var aktuell här i bloggen när hon samarbetade med Hogland på singeln Just a lite som blev en stor succé för de båda. Men någonstans är succéer det vi förknippar med denna lysande sångerska och låtskrivare.

Efter egna singlar som Shy, Irony samt att hon var en av upphovspersonerna bakom The Mamas vinnarlåt Move från Melodifestivalen, känns det som 2020 verkligen kommer att bli Melanie-året.

Hon går i alla fall ut starkt med årets första singel Nothing som har bloggpremiär här hos Popmuzik.
På nya singeln blir Melanie än mer personlig och för första gången i en av hennes egna låtar använder sångerskan pronomen “hon” om den hon sjunger om.

”Jag tror att de flesta av oss känner igen sig i känslorna av ovisshet och maktlöshet. Frustrationen som uppstår när vi inte längre kan påverka en situation eller en relation. Man får finna tröst i att inte veta någonting.”

Nothing är skriven av Melanie tillsammans med producenterna Herman Gardarfve och Helmer Norrby. Produktionen är lekfull och ögonblicklig i den starka melodin. En låt man absolut inte känner någon ovisshet inför. Det är kärlek vid första lysningen av en sångerska som på kort tid blivit en av Sveriges starkaste och mest självklara röster.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.