Det var inte så länge sedan som Melanie Wehbe var aktuell här i bloggen när hon samarbetade med Hogland på singeln Just a lite som blev en stor succé för de båda. Men någonstans är succéer det vi förknippar med denna lysande sångerska och låtskrivare.

Efter egna singlar som Shy, Irony samt att hon var en av upphovspersonerna bakom The Mamas vinnarlåt Move från Melodifestivalen, känns det som 2020 verkligen kommer att bli Melanie-året.

Hon går i alla fall ut starkt med årets första singel Nothing som har bloggpremiär här hos Popmuzik.
På nya singeln blir Melanie än mer personlig och för första gången i en av hennes egna låtar använder sångerskan pronomen ”hon” om den hon sjunger om.

”Jag tror att de flesta av oss känner igen sig i känslorna av ovisshet och maktlöshet. Frustrationen som uppstår när vi inte längre kan påverka en situation eller en relation. Man får finna tröst i att inte veta någonting.”

Nothing är skriven av Melanie tillsammans med producenterna Herman Gardarfve och Helmer Norrby. Produktionen är lekfull och ögonblicklig i den starka melodin. En låt man absolut inte känner någon ovisshet inför. Det är kärlek vid första lysningen av en sångerska som på kort tid blivit en av Sveriges starkaste och mest självklara röster.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.