Det var inte så länge sedan som Melanie Wehbe var aktuell här i bloggen när hon samarbetade med Hogland på singeln Just a lite som blev en stor succé för de båda. Men någonstans är succéer det vi förknippar med denna lysande sångerska och låtskrivare.

Popmuzik Lover Patreon

Efter egna singlar som Shy, Irony samt att hon var en av upphovspersonerna bakom The Mamas vinnarlåt Move från Melodifestivalen, känns det som 2020 verkligen kommer att bli Melanie-året.

Hon går i alla fall ut starkt med årets första singel Nothing som har bloggpremiär här hos Popmuzik.
På nya singeln blir Melanie än mer personlig och för första gången i en av hennes egna låtar använder sångerskan pronomen ”hon” om den hon sjunger om.

”Jag tror att de flesta av oss känner igen sig i känslorna av ovisshet och maktlöshet. Frustrationen som uppstår när vi inte längre kan påverka en situation eller en relation. Man får finna tröst i att inte veta någonting.”

Nothing är skriven av Melanie tillsammans med producenterna Herman Gardarfve och Helmer Norrby. Produktionen är lekfull och ögonblicklig i den starka melodin. En låt man absolut inte känner någon ovisshet inför. Det är kärlek vid första lysningen av en sångerska som på kort tid blivit en av Sveriges starkaste och mest självklara röster.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011