Två Popmuzik-favoriter på samma låt. Det är producenten Hogland som samarbetar med Melanie Wehbe på singeln Just a little. En läckert medryckande poplåt som bygger upp av skön rytm och gitarrer för att explodera i ett tungt drop. Bakom låten är de båda artisterna tillsammans med Jonas Thander och Anna-Karin Folin.

POPMUZIK LOVER 2

Om låten berättar de:

Just a little handlar om att hitta styrkan och räcka ut handen till en tidigare relation. Att äntligen kunna se det fina igen och hantera känslorna efter ett smärtsamt uppbrott.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011