Minns ni indierockbandet Les Gordons från Örebro? De var med i Melodifestivalen 2017 där de tävlade i deltävlingen i Skellefteå med låten Bound to fall och slutade som sexa den lördagen.

Svensk Pop Apple Music

Nu har Jonatan Renström i bandet sadlat om till JR Battlefield och debuterar här med singeln Giving up on love. En låt inspirerad av 70-talsdisco, 80-talssynt och elektronisk 90-talsmusik om att inte kunna släppa taget och gå vidare. Allt hopkokat till en medryckande och discofierad poplåt.

Om själva projektet berättar Jonatan för bloggen:

”Jag skapade JR Battlefield för att få ha en kreativ fristad där allt är tillåtet. Jag ville att det skulle vara världens största och minsta band där alla som är involverade på något sätt är medlemmarna och där låtarna är rockstjärnorna.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011