Producenten Discrete fortsätter att släppa hits på hits. Idag är det dags för honom att släppa singeln Feed me with love tillsammans med sångerskan Charla K.
Premiär för låten är det här i bloggen.

Favoriter Apple Music

Feed me with love bjuder den Stockholms-baserade producenten oss på klassisk house som doftar 00-tal i känslan. Låten är kryddad med gitarrer och allt får en lite vemodig känsla över sig. Riktigt skönt och känns som en låt som passar lika bra till cocktail hour som klockan 02:30 på ett varmt dansgolv.

Låten är tagen från Discretes kommande EP som släpps i Maj.
Men som sagt, nu dansar vi loss tillsammans med Discrete och Charla K på Feed me with love.


Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011