Förra månaden kunde du lyssna på singeln Paradise här i bloggen. Låten var ett samarbete mellan Moonrunner83 och Emma Rowley och bjöd på pulserande synthwave med skönt driv och popkänsla.

Nu är det dag för den kanadensiske producenten att släppa singeln In my head. En låt som framförs av King Protea och som bjuder på mer av en varm ljudbild med skön dansant melodi som får en att tänka på solnedgången vid Santa Monica istället för det pulserande dansgolvet. Vemod, nostalgi och dans i samma mix. Underbart!

Om samarbetet berättar King Protea:

In my head was an absolute blast of a collaboration. As soon as I heard the track, I instantly heard the ’in my head, in my head lyric. I loved the idea of exploring something sweet and nostalgic, a love that is truly patient and not afraid of the dark parts of our minds. The track offered the perfect landscape for that.”


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s Favourites hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.