Bäste Sam Seg är tillbaka! Efter singlar som Lover och Still thinking of me är det nu dags att dra ner på tempot och sätta oss i tidsmaskinen för att åka tillbaka till 80-talets tryckardansgolv med singel White city. Tillsammans med funkig bas och behaglig gitarr som kryddar trummaskinen skapar Sam en låt som känns som hämtad från mitten av 80-talet, men som ändå andas nutid i stil och produktion.

Popmuzik Podcast

Låten i sig är dock inte lika fluffig som produktionen, där Sam sjunger om en svår period som hans bror varit med om. En period som innehöll drogmissbruk, depression och ångest. En låt med flera lager, med andra ord.

Med denna låt slog det mig hur lik Sams röst är Darren Hayes. Det kanske bara är jag, men kände att det kom fram en hel del likheter på just denna låt.

White city är första smakprovet från Sams kommande EP som släpps senare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011