Ja men då kör vi ännu en debutant här i bloggen.
Denna gång tar vi oss till Australien för att stifta bekantskap med Future Strangers. Ett nytt musikprojekt av Matt Connelly, som annars sjunger i Retro Culture.

POPMUZIK LOVER 2

Millennials är en låt med mycket energi och frustration där sångaren känner sig berövad en hel del rättigheter rån resten av befolkningen.
Med låten hämtar Matt inspiration från sina barndomshjältar Blink 182 och Green Day, men även dagens popband som The 1975 och DMA’s. Själv fick jag lite The Killers-vibbar av låten som hade en känsla av Mr Brightside i sången.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011