Dags för ännu en debut här i bloggen. Denna gång är det Ida Hammar från Stockholm som släpper singeln Silicone wife under artistnamnet Ida Tosh.

Popmuzik Podcast

Silicone wife är ett långfinger till alla players där ute som bara vill ha en sak från en, även om man själv går in med hjärta och själ i en relation. Resultatet är en poplåt med skön rytm och bra attityd, som ändå vågar ta upp ämnet om att bara utnyttjas för sex.

Vem är Ida Hammar då? Hon började skriva musik som 14-åring och två år senare laddade hon ner Logic för att börja skapa musik själv.

Första resultatet hör du som sagt här i bloggen.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011