Efter hits med singlarna Bloom och Insecurities är Karl Boëthius nu aktuell med EP:n Shaking. Här samlas hans tidigare tre låtar (fördom debuten Run for your love) tillsammans med två nya låtar. Den ena är titelspåret Shaking och den mer avskalade popballaden Deep water. En låt där Karl får visa att han även behärskar en mer emotionell sida av sin röst och sina låtar. På singeln sjunger Karl om hopplös kärlek som är dömd att misslyckas från början, men ändå att man vill ta risken för att få utlopp för sina känslor.

Popmuzik Popcast

Jag bad Karl berätta lite mer om låten för bloggen:

Deep water handlar, än en gång om olycklig kärlek (kanske för att det är den sortens kärlek jag är mest bekant med). Den handlar om att våga bara kär i och lägga sig platt för någon som man redan innan vet att man inte kommer kunna få, du vet redan innan att det du gör bara kommer såra dig. Så varför gör man det? Jo för att man måste få utlopp för sina känslor. Att gå runt och känna saker men inte få utlopp för det är det värsta som finns, då är det bättre att sänka sig själv och få utlopp för känslorna även om det inte leder till något lyckligt. Så känner jag iallafall, och jag tror de flesta håller med och kan relatera.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.