Efter hits med singlarna Bloom och Insecurities är Karl Boëthius nu aktuell med EP:n Shaking. Här samlas hans tidigare tre låtar (fördom debuten Run for your love) tillsammans med två nya låtar. Den ena är titelspåret Shaking och den mer avskalade popballaden Deep water. En låt där Karl får visa att han även behärskar en mer emotionell sida av sin röst och sina låtar. På singeln sjunger Karl om hopplös kärlek som är dömd att misslyckas från början, men ändå att man vill ta risken för att få utlopp för sina känslor.

DOLBY ATMOS

Jag bad Karl berätta lite mer om låten för bloggen:

Deep water handlar, än en gång om olycklig kärlek (kanske för att det är den sortens kärlek jag är mest bekant med). Den handlar om att våga bara kär i och lägga sig platt för någon som man redan innan vet att man inte kommer kunna få, du vet redan innan att det du gör bara kommer såra dig. Så varför gör man det? Jo för att man måste få utlopp för sina känslor. Att gå runt och känna saker men inte få utlopp för det är det värsta som finns, då är det bättre att sänka sig själv och få utlopp för känslorna även om det inte leder till något lyckligt. Så känner jag iallafall, och jag tror de flesta håller med och kan relatera.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011