pop

Karl Boëthius – Deep water

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter hits med singlarna Bloom och Insecurities är Karl Boëthius nu aktuell med EP:n Shaking. Här samlas hans tidigare tre låtar (fördom debuten Run for your love) tillsammans med två nya låtar. Den ena är titelspåret Shaking och den mer avskalade popballaden Deep water. En låt där Karl får visa att han även behärskar en mer emotionell sida av sin röst och sina låtar. På singeln sjunger Karl om hopplös kärlek som är dömd att misslyckas från början, men ändå att man vill ta risken för att få utlopp för sina känslor.

Jag bad Karl berätta lite mer om låten för bloggen:

Deep water handlar, än en gång om olycklig kärlek (kanske för att det är den sortens kärlek jag är mest bekant med). Den handlar om att våga bara kär i och lägga sig platt för någon som man redan innan vet att man inte kommer kunna få, du vet redan innan att det du gör bara kommer såra dig. Så varför gör man det? Jo för att man måste få utlopp för sina känslor. Att gå runt och känna saker men inte få utlopp för det är det värsta som finns, då är det bättre att sänka sig själv och få utlopp för känslorna även om det inte leder till något lyckligt. Så känner jag iallafall, och jag tror de flesta håller med och kan relatera.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.