Stay har producenten och DJ:n Nicky Romero bjudit in den svenska sångerskan Moa Lisa att skapa magi med sin röst. Resultatet är en härligt medryckande EDM-låt som mixar det euforiska från dansgolvet med det vemodiga i sången.

Följ på Apple Music

I den fina musikvideon får vi följa ett äldre par som får leva lyckliga och kära. Visst, det finns dåliga stunder, men jag blev i mest lycklig av detta. Så kolla in videon här nedan och njut av både videon och musiken.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011