Efter debutsingeln Games är det här dags för Kenza att släppa singeln Fool for you. En låt som beskriver känslan att vara helt upp över öronen förälskad i någon. När man är så förälskad att det nästan är ologiskt, men samtidigt fantastiskt. Allt till en bubblande känsla i låten och lekfull melodi. Så helt klart underhållande och lyckligt.

Favoriter Apple Music

Kenza själv är baserad i Los Angeles och jobbar just nu mot att släppa ett helt album. Så det kan bli mer än bara bubblig och kärlekskrank pop med sångerskan i år med andra ord.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011