Just Nathaniel – Dreams And Nightmares

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Nathaniel Wolkstein är utbildad violinist och mästrat instrumentet i över 20 år. Under artistnamnet Just Nathaniel släpper han här det mer pop-orienterade albumet Dreams And Nightmares. Ett temaalbum som utspelar sig från klockan 20 på kvällen till 8 på morgonen. Genom låtarna så beskriver sångaren olika sinnesstämningar under natten. Som när han på 9:43 PM sjunger om svårigheterna att sova på grund av alla aktiviteter i hjärnan. Eller om monstren under sängen som dyker upp klockan 11:29 PM.

Natten avslutas som sagt 8:00 AM, som handlar om att vad man än gör, så är man alltid lite inspirerad av det som andra gjort innan en själv. Allt förpackat i en fluffig poplåt med drömliknande känsla.

Dreams And Nightmares är likt en mix av pop och soundtrack. Det är väldigt tematiskt uppbyggt samtidigt som orkestreringen ger en känsla av just filmmusik. Några av låtarna är helt instrumentala och det är ofta som Nathaniel får visa upp fiolen, men han har även spelat de flesta av instrumenten själv på albumet, vilket bara det är superimponerande. Låtarna på albumet kryddas alla av olika stilar, vilket gör varje låt unik. Så för en filmmusik-älskare som mig så är detta väldigt tilltalande måste jag säga. Sedan är det trevligt att natten är 20 minuter lång.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.