Nathaniel Wolkstein är utbildad violinist och mästrat instrumentet i över 20 år. Under artistnamnet Just Nathaniel släpper han här det mer pop-orienterade albumet Dreams And Nightmares. Ett temaalbum som utspelar sig från klockan 20 på kvällen till 8 på morgonen. Genom låtarna så beskriver sångaren olika sinnesstämningar under natten. Som när han på 9:43 PM sjunger om svårigheterna att sova på grund av alla aktiviteter i hjärnan. Eller om monstren under sängen som dyker upp klockan 11:29 PM.

Följ på Apple Music

Natten avslutas som sagt 8:00 AM, som handlar om att vad man än gör, så är man alltid lite inspirerad av det som andra gjort innan en själv. Allt förpackat i en fluffig poplåt med drömliknande känsla.

Dreams And Nightmares är likt en mix av pop och soundtrack. Det är väldigt tematiskt uppbyggt samtidigt som orkestreringen ger en känsla av just filmmusik. Några av låtarna är helt instrumentala och det är ofta som Nathaniel får visa upp fiolen, men han har även spelat de flesta av instrumenten själv på albumet, vilket bara det är superimponerande. Låtarna på albumet kryddas alla av olika stilar, vilket gör varje låt unik. Så för en filmmusik-älskare som mig så är detta väldigt tilltalande måste jag säga. Sedan är det trevligt att natten är 20 minuter lång.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011