Dags för att stifta bekantskap med popduon Jupiter Winter från Kanada här i bloggen. Bakom gruppnamnet hittar vi sångerskan Lelia Broussard och producenten Royce Whittaker. De debuterar med den medryckande poplåten Come back, som med sin 80-talsinspirerade produktion och sköna driv helt klart fastnade för mig när jag lyssnade igenom den första gången.

Svensk Pop Apple Music

Låten i sig bygger på en vän till gruppen som blivit dumpad. I låten sjunger de om den där lilla strimman hopp om att det kanske kan bli de två igen. Lite sött och naivt på samma gång. Men som sagt, en bra poplåt är det i alla fall.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011