Dags för att stifta bekantskap med popduon Jupiter Winter från Kanada här i bloggen. Bakom gruppnamnet hittar vi sångerskan Lelia Broussard och producenten Royce Whittaker. De debuterar med den medryckande poplåten Come back, som med sin 80-talsinspirerade produktion och sköna driv helt klart fastnade för mig när jag lyssnade igenom den första gången.

Popmuzik Lover

Låten i sig bygger på en vän till gruppen som blivit dumpad. I låten sjunger de om den där lilla strimman hopp om att det kanske kan bli de två igen. Lite sött och naivt på samma gång. Men som sagt, en bra poplåt är det i alla fall.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.