Brezy är tillbaka för att följa upp EP:n How to Lose a Guy in 5 Songs från 2018. Det gör hon med EP:n Lighter Things, och här i bloggen kan du få första smakprovet från EP:n i form av låten Don’t lie. Här bjuder sångerskan oss på elektronisk pop med behaglig puls som löper igenom låten. På Don’t lie sjunger sångerskan om hur svårt det är att lita på andra människor och släppa in dem efter att ha blivit sårad. Musiken sätter en ton som passar låtens handling och helt klart en singel som man säkerligen själv kan relatera till i texten, men också som man kan ta till sig rent produktionsmässigt. Så lyssna och se vad du själv känner för låten här nedan.

Favoriter Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011