Electric Shore är en irländsk trio som går under indie-genren. Gruppen bildades 2012 men det är under de senaste två åren som bandet släppt en del singlar. För att knyta ihop 2019 släpper de här singeln Breathe. Med den bjuder de oss på en Coldplay-doftande låt som handlar om hur en relation förintas och de sjunger om hur det är att kämpa i en relation som mest bara handlar om att den ena ska ge. Väldigt tilltalande måste jag säga och för er som gillar de tidiga Coldplay-albumen, så borde detta passa er som handen i handsken.

Svensk Pop Apple Music

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011