Jag måste ju erkänna att jag ogillade Justin Bieber otroligt mycket när han lanserades som osnyten tonåring för några år sedan.
Jag kunde inte fatta storheten i killen överhuvudtaget och blev mest förbannad när en låt med killen kom på.
Men folk förändras – både jag och Justin.
Med killens senaste album Believe har han uppdaterat sitt sound och släppt en skiva som mixar olika popstilar, där electro, myspop, r’n’b och ett försök till rapp i form av Boyfriend trängs bland de olika spåren.
För mig är det som en helt ny sångare som släpper en skiva. Det är ungefär så långt ifrån Favorite girl man kan komma, vilket är bra på alla sätt.
Men är man en av världens största artister just nu, så vore det ju konstigt om man inte plöjde ner massa pengar för att få den där perfekta skivan med duktiga låtskrivare och producenter. När Lady GaGa fick släppta tyglar blev det i och för sig inte så långlivat, men det känns som man med Justin fortfarande har känslan om vad han bör och inte bör göra. Han har helt enkelt breddat sin fanskara samtidigt som han behållit dem som var med från början. Även fansen växer ju och detta är precis det som passar dem.
Sedan går det kanske inte ifrån att texterna blir sådär tonårsbanala så som Fall och Die in your arms . Men visst, jag vore naiv om jag trodde det skulle vara något djupare.

Skicka in din musik

55%

Ladda ner dessa låtar: All around the world , As long as you love me , Thought of you.

Believe (Deluxe Edition) - Justin Bieber

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011