David Pagmar är nu aktuell med albumet Färgen Som Målade Livet Flagnar. En skiva som föregicks av singlarna Klasshat och Mår precis som du. Albumet är samtidsrealism om var vi befinner oss idag. Som människor och som medmänniskor. På skivan får David än en gång visa upp vilken textförfattare han är. Med andra ord är det ett album att lyssna på, inte bara ha som bakgrundsmusik.

Svensk Pop Apple Music

”Jag har spelat in en skiva. På pappret är det åtta år sedan mitt senaste album. I verkligheten är detta det tredje album som påbörjats sedan 2011. Under åren har jag spelat in i stora studiolokaler med fantastiska musiker. Men, skivan som nu släpps är inspelad i ett vardagsrum och jag spelar det mesta själv, förutom trummor, det gör Stefan Bergman. Anledningen till att denna skiva färdigställdes, till skillnad från de två tidigare, är att låtarna skrevs ovanligt snabbt och jag hann inte tröttna på dem innan de var färdigmixade och klara.

Till våren planeras en konsertturné. Jag spelade väldigt mycket live som Montt Mardié och Monty, men jag har bara gjort två liveframträdanden sedan 2012: akustiskt i en hotellfoajé för 43 personer och en direktsänd bröllopssång i rikstelevisionen för två miljoner tittare. Ser fram emot att göra vanliga spelningar igen.

Omslagsbilden är målad av Camille Corot på 1830-talet. Pojken och min son är väldigt lika varandra.”

Du hör låten här nedan, eller så klickar du bara igång hela albumet och lyssnar på det.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011