Virgins at Heart – Miseryproof

Stockholmsbandet Virgins at Heart består av Gustav Rosén, Anders Nordström, Johan Bjurling, Jonas Tyrestad. De har spelat tillsammans sedan det tidiga 00-talet, men det var i mitten av 10-talet som de på allvar tog steget och började spela in och släppa musik på allvar. Debuten blev 2 2 Tango 2016 och tidigare i år släpptes uppföljaren Safety Lagoon.

Nu är de aktuella med den mörka och mer elektroniskt pulserande singeln Miseryproof. Låten känns som en mix av Muse och John Carpenters musik, vilket jag tyckte kändes tilltalande.

Gustav som skrivit låten berättar för bloggen:

“Jag lyssnade på en instrumentallåt när jag cyklade en dag. Melodin kom till mig spontant och jag sjöng den rakt ut som en idiot. Sen adderade vi refrängen och försökte dra låten mot den här melankoliska rangnarök-känslan med strimmor av hopp. Det är en gammal text från en tid i mitt liv när varje vecka omfattade både eufori och bottenlös ånger viket speglas i texten och den passade perfekt in i denna låt.”

Du hör låten här nedan samt att du kan kolla in den rykande färska videon här ovan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
     
   Låt mig hjälpa dig promota ditt nästa släpp.
Välkommen till Popmuzik Promotion. -Musikpromotion på rätt sätt.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Virgins at Heart – Miseryproof" A few seconds ago

Comments are closed.