Med singeln Fire följer Jakk Fynn upp debutsingeln The lion sleeps tonight och han är en av de många transsexuella artister som får fotfäste på popscenen just nu, vilket är en riktigt rolig utveckling.

DOLBY ATMOS

Med nya singeln bjuder sångaren oss på en medryckande klubb-driven låt med läcker melodi och catchig refräng. Videon är regisserad av Maddy Talias och Meghan Luck där vi får uppleva en futuristisk värld, där vi alla ska föras in i en bestämd könsroll. Men mot slutet av videon blir det revolution och personerna får istället vara individen de känner oss trygga i, inte den som samhället vill att de ska vara…

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011