Lilly Ahlberg är svenskan som ser London som sitt hem. Hon debuterade i fjol med singeln Bad boy och nu en knippe singlar senare, är det dags att släppa Moonligt. Låten är första smakprovet från Lillys kommande debut-EP som släpps i början av 2020.

Popmuzik in Dolby Atmos

Moonligt är producerad av HUMN och skriven av sångerskan tillsammans med Matthew Newman och Caitlin Stubbs. Resultatet är en avslappnad poplåt som bland annat handlar om att hitta sig själv. Låten föddes i efterskalvet av uppbrottet med hennes gamla management.

Moonlight är en intim och personlig låt med spirituella undertoner. Det är en låt om känslan att inte riktigt ha hittat sig själv, och hur sökandet efter en identitet kan dra en åt alla håll och kanter, precis som tidvattnet rör sig efter månens dans genom himlavalvet.” 

Lilly Ahlberg
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.