Lilly Ahlberg är svenskan som ser London som sitt hem. Hon debuterade i fjol med singeln Bad boy och nu en knippe singlar senare, är det dags att släppa Moonligt. Låten är första smakprovet från Lillys kommande debut-EP som släpps i början av 2020.

Följ på Apple Music

Moonligt är producerad av HUMN och skriven av sångerskan tillsammans med Matthew Newman och Caitlin Stubbs. Resultatet är en avslappnad poplåt som bland annat handlar om att hitta sig själv. Låten föddes i efterskalvet av uppbrottet med hennes gamla management.

Moonlight är en intim och personlig låt med spirituella undertoner. Det är en låt om känslan att inte riktigt ha hittat sig själv, och hur sökandet efter en identitet kan dra en åt alla håll och kanter, precis som tidvattnet rör sig efter månens dans genom himlavalvet.” 

Lilly Ahlberg
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011