Norska Rat City är tillbaka för att ge oss ännu en hit och med det följa upp singlar som Kind of love och Deliriously good. Denna gång har de bjudit in sångerskan Kiesza som bland annat samarbetat tillsammans med Diplo, Skrillex och Duran Duran för att nämna några. Men även på egna ben har hon skördat stora framgångar genom åren, nu senast med singeln You’re the best.

Svensk Pop Apple Music

Nya singeln heter i alla fall Naked (With my headphones on). Lekfull och dansant, perfekt låt för att både boosta humöret och dagen med. Vilket även den animerade videon kommer att göra när du ser den.

Om arbetet med låten berättar producenterna:

”Det var grymt att vara tillbaka i studion med Kiesza när hon var i Norge i somras. Vi hade jobbat en del på låten och hon kom med och lade till en fantastisk sång och en lysande text. Hon frågade om hon kunde vara en karaktär i videon eftersom hon är ett stort fan av Rat City-världen så vi skrev in henne. Vi tycker att det är vår bästa låt och video hittills, vi hoppas att alla gillar den lika mycket som vi gör!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011