Norska Rat City är tillbaka för att ge oss ännu en hit och med det följa upp singlar som Kind of love och Deliriously good. Denna gång har de bjudit in sångerskan Kiesza som bland annat samarbetat tillsammans med Diplo, Skrillex och Duran Duran för att nämna några. Men även på egna ben har hon skördat stora framgångar genom åren, nu senast med singeln You’re the best.

Apple Music

Nya singeln heter i alla fall Naked (With my headphones on). Lekfull och dansant, perfekt låt för att både boosta humöret och dagen med. Vilket även den animerade videon kommer att göra när du ser den.

Om arbetet med låten berättar producenterna:

”Det var grymt att vara tillbaka i studion med Kiesza när hon var i Norge i somras. Vi hade jobbat en del på låten och hon kom med och lade till en fantastisk sång och en lysande text. Hon frågade om hon kunde vara en karaktär i videon eftersom hon är ett stort fan av Rat City-världen så vi skrev in henne. Vi tycker att det är vår bästa låt och video hittills, vi hoppas att alla gillar den lika mycket som vi gör!”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.