Rat City + Kiesza – Naked (With my headphones on)

Norska Rat City är tillbaka för att ge oss ännu en hit och med det följa upp singlar som Kind of love och Deliriously good. Denna gång har de bjudit in sångerskan Kiesza som bland annat samarbetat tillsammans med Diplo, Skrillex och Duran Duran för att nämna några. Men även på egna ben har hon skördat stora framgångar genom åren, nu senast med singeln You’re the best.

Nya singeln heter i alla fall Naked (With my headphones on). Lekfull och dansant, perfekt låt för att både boosta humöret och dagen med. Vilket även den animerade videon kommer att göra när du ser den.

Om arbetet med låten berättar producenterna:

“Det var grymt att vara tillbaka i studion med Kiesza när hon var i Norge i somras. Vi hade jobbat en del på låten och hon kom med och lade till en fantastisk sång och en lysande text. Hon frågade om hon kunde vara en karaktär i videon eftersom hon är ett stort fan av Rat City-världen så vi skrev in henne. Vi tycker att det är vår bästa låt och video hittills, vi hoppas att alla gillar den lika mycket som vi gör!”

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Rat City + Kiesza – Naked (With my headph..." A few seconds ago

Comments are closed.