Ellen Krauss är här tillbaka med singeln Let me have it från hennes kommande EP First Take som släpps den 22:a November.

Följ på Apple Music

Let me have it är en medryckande låt om att stå upp mot ens förtryckare och inre demoner, där sångerskan med sin mjuka men ändå bestämda röst sätter motståndarna på plats.

Ellen berättar för bloggen:

”Det här låten kom till när jag spelade på min nya elgitarr. Jag minns att jag blev kär i det skarpa ljudet från den och jag var i det i ett Let me have it-sinne. När du är lite som ”okej, ge det till mig”. Oavsett om det handlar om avundsjuk, prata skit eller falska anklagelser. Saker som bara är orättvisa.”

Så gör som Ellen och stå emot all skit och bara stirra ner det.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.