Lundberg är det lite kortare artistnamnet för Sebastian Lundberg från Varberg i Halland. I grunden är han filmskapare efter sin far. Men med tiden blev musiken mer och mer viktig och istället för kamera blev det filmmusikkompostion som Sebastian fokuserade på. Med det flöt sedan pop och det filmiska ihop, vilket du kan höra här på singeln Happening anyway.

Skicka in din musik

Låten i sig handlar om balansen mellan att vara snäll och självbevarelsedriften. Att vissa gör uppoffringar för andra men som aldrig får något tillbaka, medan andra bara tänker på sig själva och får allt för mycket uppmärksamhet. Allt komponerat till en mörk och suggestiv låt. Självklart väldigt filmisk i produktionen, vilket jag uppskattar när den nästan hasar sig fram i stil och takt. Läckert, kusligt och tänkvärt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011