Efter singlarna Divine och Nausea är Ida Kabel från Borlänge här aktuell med singeln Lucid as a dream. En drömliknande låt som hittar sina rötter i 80-talspopen. För fans av artister som Kate Bush och Susanne Sundfør borde absolut uppskatta detta.

Popmuzik Lover Patreon

Om själva låten berättar Ida:

”Låten är inspirerad av lucid dreaming, som syftar på ett tillstånd där man är helt eller delvis vid medvetande samtidigt som man drömmer. Den handlar om att vara i en relation där man inte är riktigt närvarande, för ens drömmar tar upp alla tankar. Man försöker ta sig upp till ytan, till ens största begär, men på vägen upp drar man ner sina nära och kära längre ner i djupet.”

Lucid as a dream är skriven av Ida och har producerats tillsammans med Johan Nordin i samarbete med Dalapop. Låten kommer även finnas med på Idas kommande EP som släpps lite längre fram.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011