Francis Moon, eller Francis Pettersson som han egentligen heter, från Västerås är här tillbaka med den medryckande singeln Chance. Med singeln släpper sångaren sin tredje singel för året, som inledes med In colour och Spring sun.

Nordiska Favoriter

På nya singeln sjunger sångaren om den förändring han genomgått där ångest och förvirring tillslut fick honom att försöka gå vidare. På det hela handlar Chance om att du kan ändra på det du gör, men inte på den du faktiskt är.

Ämnet till trots, så är det helt klart en singel fylld av energi som du kan lyssna på här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011