Det var 2017 som den Paris-baserade britten Yehan Jehan släppte sin debut-EP Expansion. Nu är det äntligen dags att följa upp det släppet med nya EP:n Earth Arrangements Vol.1, som släpps den 15:e November. Från den kan du här lyssna på förstasingeln Haze. En läcker psykedelisk poplåt som handlar om något så vanligt men ändå så ovanligt i låtar som algoritmer. Hur samhället och fåfängan digitaliseras.

“The Haze is the general sociological mess heightened by the continuous digital presence and its absorption of all attention.”

Yehan Jehan

Videon till låten är regisserad av sångaren tillsammans med Camille Luciani och är en homage till japanska reklamfilmer från 80-talet. Quite lysande måste jag säga.

“I was inspired by the work of Japanese photographer Kazumi Kurigami and a series of commercials produced for department store Parco”

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.