Sannia är en artist från Melbourne i Australien som debuterade med singeln Go and get over i fjol och har nu precis släppt singlarna Daylight tillsammans med Better. Hon skrev låten Daylight efter en natt ute på stan med vänner när hon kände attraherad till en av sina vänner, som tyvärr inte kände samma tillbaka.

Följ på Apple Music

Jag gillar hur Daylight bygger upp igenom låten. Från den förväntande öppningen och hur Sannias starka röst berättar historien om obesvarad kärlek. Snyggt med slutet där kören och musiken tar över mer och med. Väldigt filmiskt skulle jag säga.

Du hör resultatet här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011