Klara Hammarström är kanske mest förknippas med ridsport där hon tävlat såväl fälttävlan som hoppning och har ridit EM i fälttävlan. På det har hon och familjen en egen reality-serie som heter just Familjen Hammarström som visats på SVT.

Favoriter Apple Music

Men nu är det dags för 19-åriga Klara att ta en ny väg och pricka av ytterligare en dröm från listan: att släppa sin debutsingel. Tillsammans med David Lindgren-Zacharias, Isa Molin och Emmanuel Gabrielsson har hon skrivit singeln Break up song. En modern poplåt med läcker produktion och där sångerskan får visa upp att hon passar lika bra bakom mikrofonen som i sadeln.

Så välkomna sångerskan KlaraHammarström med att lyssna på hennes debutsingel här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011