Klara Hammarström är kanske mest förknippas med ridsport där hon tävlat såväl fälttävlan som hoppning och har ridit EM i fälttävlan. På det har hon och familjen en egen reality-serie som heter just Familjen Hammarström som visats på SVT.

Popmuzik Popcast

Men nu är det dags för 19-åriga Klara att ta en ny väg och pricka av ytterligare en dröm från listan: att släppa sin debutsingel. Tillsammans med David Lindgren-Zacharias, Isa Molin och Emmanuel Gabrielsson har hon skrivit singeln Break up song. En modern poplåt med läcker produktion och där sångerskan får visa upp att hon passar lika bra bakom mikrofonen som i sadeln.

Så välkomna sångerskan KlaraHammarström med att lyssna på hennes debutsingel här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.