Om du trodde Viktor Olsson nöjde sig med att bara släppa singeln Du lever livet från i våras, så trodde du fel. Lagom till semestern släpper han nu singeln Alla pratar om forever. En låt som vi faktiskt fick höra under hans livespelning på Nefertiti i höstas, men då i ett helt annat arrangemang. Nu är den mer somrig och upptempo, vilket passar sommarens spelningar.

DOLBY ATMOS

Alla pratar om forever är producerad av Viktor tillsammans med Axel Jonsson-Stridbeck och Jonatan Lundin. Om singeln berättar Olsson:

Alla pratar om forever är för mig mysteriet om hur du kan vara så nära någon för att sedan knappt titta åt varandras håll. Att vara hudlös och förälskad för att sedan bli främlingar på tågen.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011