pop

Viktor Olsson – Du lever livet

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Viktor Olsson kommer med sommaren och skapar säsongens soundtrack med nya singeln Du lever livet. En låt om beundran och sommarens första dagar. Med frihetskänsla i melodin och lycka i rösten bygger Viktor upp förväntningarna mot vad 2019 har att erbjuda från västkustsonen.
Om låten berättar Viktor:

För mig är Du lever livet både en naturlig fortsättning på det vi påbörjade med senaste albumet samtidigt som det är den första låten jag släpper som inte har en koppling till någon planerad albumrelease. För mig kändes det otroligt skönt att inte behöva ha ett större projekt i åtanke när jag skrev låten utan jag kände att jag ville skriva låten, spela in den och sedan släppa ut den utan att övertänka dess betydelse.

Låten är inspelad i Göteborg Nacksving Studios tillsammans med Simon & Tobias Ljungman. Mixad av Anton Nessvi & Axel Jonsson-Stridbeck. Mastrad av Björn Engelmann.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.