Favorit-arenarockarna från Lomma är tillbaka. Efter singeln Reigns i höstas träffade även undertecknad i för ett tag sedan för att berätta mer om sig själva i min podcast.
Nu släpper de den medryckande och mer indie-poppiga singeln Young heat. En låt som doftar sommar-hit i bästa Vampire Weekend-stil och ger oss en ny sida av gruppen. En låt om att tända sitt inre själv i askan av sitt forna jag för att leva med passion och syfte.
Bandet berättar:

Skicka in din musik

”Låten handlar om en uppgörelse med en livslång inre konflikt om att vara instängd i vissa statiska mönster utan att känna någon mening. Detta samtidigt som man vidkänner en känsla av hopplöshet mot livet då man inte är sann mot sig själv. Det är ett uppvaknade från en vana att släcka lågan i sitt eget liv och kväva gnistan i ett förhållande genom att inte följa vem du är och istället följa uppfattade förväntningar och drömmar som andra har. Young Heat handlar om att tända sitt inre själv i askan av sitt forna jag för att leva med passion och syfte.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011