Royal Prospect – Young heat

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Favorit-arenarockarna från Lomma är tillbaka. Efter singeln Reigns i höstas träffade även undertecknad i för ett tag sedan för att berätta mer om sig själva i min podcast.
Nu släpper de den medryckande och mer indie-poppiga singeln Young heat. En låt som doftar sommar-hit i bästa Vampire Weekend-stil och ger oss en ny sida av gruppen. En låt om att tända sitt inre själv i askan av sitt forna jag för att leva med passion och syfte.
Bandet berättar:

“Låten handlar om en uppgörelse med en livslång inre konflikt om att vara instängd i vissa statiska mönster utan att känna någon mening. Detta samtidigt som man vidkänner en känsla av hopplöshet mot livet då man inte är sann mot sig själv. Det är ett uppvaknade från en vana att släcka lågan i sitt eget liv och kväva gnistan i ett förhållande genom att inte följa vem du är och istället följa uppfattade förväntningar och drömmar som andra har. Young Heat handlar om att tända sitt inre själv i askan av sitt forna jag för att leva med passion och syfte.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.