Den Stockholms-baserade duon JeL är nu tillbaka efter en tids tystnad.
Efter att ha skördat framgångar med singlar som Alibi, Funk like we used to, samt albumet The Cold War Chronicles så har killarna spenderat större tiden i Asien med att skriva åt andra. Men nu är de båda tillbaka i Sverige igen för att jobba på eget material.

Följ på Apple Music

Först ut är singeln Slowing me down som är en mer rockig *nåja* och arenadoftande klubbsingel, där stora beats och dynamisk produktion lyfter fram låten.
Så vrid upp volymen och dansa loss till nya singeln.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011