Den hyllade Pajala-gruppen The Magnettes är tillbaka med en ny singel.
Kim n Kanye följer upp ANX från November och nu har Rebecka Digervall, Sanna Kallamed och Tomas Bäcklund Tuneström fått extra uppbackning av New York-rapparen Young Ash. Resultatet blir medryckande och en perfekt mix mellan det poppiga och urbana.
Om singeln berättar bandet:

Följ på Apple Music

”Den här låten har vi spelat live länge, men i studio versionen är den annorlunda. Vi vet att publiken gillar den redan så det kommer bli så kul att även komma ut med den i studio version.”

Martin Åhlin och Frida Thuneström står för regin av musikvideon som du ser här.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.