Filmen The Greatest Showman blev ju en enorm succé – med all rätt måste jag ju säga. Soundtracket till filmen var inget undantag och blev det andra albumet på 30 år som intog förstaplatsen på albumlistan under elva veckor i Storbritannien. Så för ett album 2018 att göra såhär bra är som sagt både ovanligt och en enorm bedrift.

Nu i höstas släpptes albumet The Greatest Showman: Reimagined där olika artister tolkade låtarna från filmen. Antar att ni redan lyssnat en massa på bland annat låten Come alive med Years & Years + Jess Glynne som jag lagt in i spellistan Alexed’s A-List och som jag själv lyssnat sönder.

Kom ju på att jag inte lagt upp videon till Rewrite the stars med Anne-Marie och James Arthur som släpptes i samband med att albumet kom ut i November. Men bättre sent än aldrig (och musiktorkan i mellandagarna är ju ett ypperligt tillfälle att ta igen förlorade låtar från hösten).
Så gör ett återbesök i P. T. Barnums magiska värd och framförallt den fantastiska musiken från filmen tillsammans med Anne-Marie och James Arthur här.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.