Anne-Marie & James Arthur – Rewrite the stars (Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Filmen The Greatest Showman blev ju en enorm succé – med all rätt måste jag ju säga. Soundtracket till filmen var inget undantag och blev det andra albumet på 30 år som intog förstaplatsen på albumlistan under elva veckor i Storbritannien. Så för ett album 2018 att göra såhär bra är som sagt både ovanligt och en enorm bedrift.

Nu i höstas släpptes albumet The Greatest Showman: Reimagined där olika artister tolkade låtarna från filmen. Antar att ni redan lyssnat en massa på bland annat låten Come alive med Years & Years + Jess Glynne som jag lagt in i spellistan Alexed’s A-List och som jag själv lyssnat sönder.

Kom ju på att jag inte lagt upp videon till Rewrite the stars med Anne-Marie och James Arthur som släpptes i samband med att albumet kom ut i November. Men bättre sent än aldrig (och musiktorkan i mellandagarna är ju ett ypperligt tillfälle att ta igen förlorade låtar från hösten).
Så gör ett återbesök i P. T. Barnums magiska värd och framförallt den fantastiska musiken från filmen tillsammans med Anne-Marie och James Arthur här.


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.