Filmen The Greatest Showman blev ju en enorm succé – med all rätt måste jag ju säga. Soundtracket till filmen var inget undantag och blev det andra albumet på 30 år som intog förstaplatsen på albumlistan under elva veckor i Storbritannien. Så för ett album 2018 att göra såhär bra är som sagt både ovanligt och en enorm bedrift.

Favoriter Apple Music

Nu i höstas släpptes albumet The Greatest Showman: Reimagined där olika artister tolkade låtarna från filmen. Antar att ni redan lyssnat en massa på bland annat låten Come alive med Years & Years + Jess Glynne som jag lagt in i spellistan Alexed’s A-List och som jag själv lyssnat sönder.

Kom ju på att jag inte lagt upp videon till Rewrite the stars med Anne-Marie och James Arthur som släpptes i samband med att albumet kom ut i November. Men bättre sent än aldrig (och musiktorkan i mellandagarna är ju ett ypperligt tillfälle att ta igen förlorade låtar från hösten).
Så gör ett återbesök i P. T. Barnums magiska värd och framförallt den fantastiska musiken från filmen tillsammans med Anne-Marie och James Arthur här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.