Just nu är Adrian Macéus aktuell som Leo i årets upplaga av julkalendern Storm på lugna gatan. Tidigare har vi bland annat sett denna 13-åriga talang i Billy Elliot på Stadsteatern i Stockholm, Så som i Himmelen på Oscarsteatern samt den svenska rösten som Miguel i Disneys charmiga film Coco

Nu är det dags för denna unge skådespelare och sångare att släpa sin första singel, den juliga poplåten How are you now. Låten är skriven av Kian Sang och Karl Ivert tillsammans med Adrian. 

Popmuzik Popcast

De bästa jullåtarna hittar du i spellistan A Popmuzik Christmas.


Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.